Ads Top

Main Ad

“Lama-Lama Orang Jadi Menyampah!” Mustaqim Bahadon Mohon Iqbal Rehat Dari Media Sosial

Sedia maklum, sejak kebelakangan sering kali dilihat mengenai kisah sensasi membabitkan Ahmad Iqbal Zulkefli, atas kerana itu, pelakon Mustaqim Bahadon meminta usahawan itu supaya berehat dari menggunakan media sosial.

Advertisement

Mewakili suara netizen, Mustaqim mengakui ramai pihak yang sudah meluat dengan cerita-cerita peribadi yang sering dipaparkan di media sosial dan meminta agar Iqbal muhasabah dirinya buat sementara waktu.

Kita ni sampai tahap, mula-mula okay cerita cinta tak kesampaian tapi lama-lama cerita dia makin banyak, fasal kucing lah, fasal kereta lah, fasal jam lah… orang jadi menyampah!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

Dalam pada masa yang sama, Mustaqim yang menulis pendapatnya itu di ruangan komen hantaran daripada mStar, dia meminta agar usahawan kontroversi itu merendah diri dan tidak terlalu menunjuk-nunjuk kekayaannya di media sosial.

Saya pun ada kawan-kawan yang betul-betul kaya, kaya gila! Tak ada pula macam dia menunjuk-nunjuk.. rileks sudah!

Mustaqim Bahadon dan Iqbal

Bagaimanapun, pelakon drama Malaysian Ghost Stories itu turut memohon maaf terlebih dahulu jika komen yang ditulisnya itu akan menggoreskan hati Iqbal.

Sekadar teguran sahaja..

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Lama-Lama Orang Jadi Menyampah!” Mustaqim Bahadon Mohon Iqbal Rehat Dari Media Sosial first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.