Ads Top

Main Ad

Main TikTok Pula, Anuar Zain Kata ‘Only Positive Vibes’, Hanya Suka-Suka Hiburkan Peminat

Penyanyi tersohor, Anuar Zain khabarnya telah membuka akaun TikTok untuk lebih dekat berinteraksi dengan peminat di luar sana.

Advertisement

Dia yang membuat pengumuman pembukaan akaun di aplikasi popular tersebut turut mendapat reaksi positif daripada netizen.

@anuarzainnetwork #tiktokmalaysia #artistsoftiktok #fypdongggggggg #foryoupage #fyp ? original sound – ANUAR ZAIN

Hi semua, saya baru di TikTok, hanya ingin mengucapkan selamat datang buat diri sendiri dan menantikan perkara yang menyeronokkan di sini. Boleh follow, komen, hanya yang positif saja okay. Kita seronok-seronok sahaja, good vibes saja, no bad vibes. So kita sama-sama sokong antara satu sama lain, naikkan sama sendiri dan menjadi positif. Love you.

Selain itu, ramai pula peminat yang membuat permintaan supaya adik kepada penyanyi dan pelakon Ziana Zain itu menyanyikan salah satu lagu popularnya, Lelaki Ini.

Advertisement

Malah ada juga yang meninggalkan komen kenangan ketika menghadiri konsert serta momen-momen berjumpa dengan idola mereka itu suatu ketika dahulu.

Sehingga kini, Anuar Zain telah berjaya meraih sokongan lebih 60,000 pengikut di aplikasi TikTok itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Main TikTok Pula, Anuar Zain Kata ‘Only Positive Vibes’, Hanya Suka-Suka Hiburkan Peminat first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.