Ads Top

Main Ad

Nadhir Nasar Tak Rasa ‘Influencer’ Jadi Pelakon Sebagai Satu Masalah

Pelakon yang kian disebut ramai, Nadhir Nasar tidak mempunyai sebarang masalah dengan pempengaruh media sosial (influencer) yang menceburkan diri dalam bidang lakonan.

Advertisement

Menurut bekas juara Hero Remaja 2020 itu, jumlah pengikut seseorang di media sosial itu juga menunjukan kerja keras individu tersebut.

Sebagai contoh, seorang yang mempunyai sejuta followers di media sosial, dia buat content dan pelbagai perkara untuk dapatkan sejuta followers itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lucky (@nadhirnasar_)

Dalam pada itu, Nadhir turut berkata kepada pihak Gempak bahawa isu influencer menjadi pelakon sepatutnya tidak berterusan, malah sebaliknya penggiat seni harus mencari jalan penyelesaian terbaik.

Daripada kita berlawan dan bercakap buruk sesama sendiri tentang isu ini, lebih baik kita bantu sesama sendiri.

nadhir nasar

Sekadar info, Nadhir memberikan pandangannya itu ketika ditemui di majlis makan malam bersama barisan peserta Hero Remaja 2021 di Chow Kit Ormond Hotel, Kuala Lumpur, semalam.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Nadhir Nasar Tak Rasa ‘Influencer’ Jadi Pelakon Sebagai Satu Masalah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.