Ads Top

Main Ad

Naim Daniel Pemilik Outlet Baru BubbleBee Semenyih, Shuib Ucap Tahniah

Setelah menjadi persolan netizen tentang siapakah pemilik outlet baru BubbleBee di Eco Majestic Semenyih, akhirnya Naim Daniel mendedahkan bahawa dia merupakan orang bertuah tersebut di laman Instagramnya semalam.

Advertisement

Penyanyi dan pelakon terkenal berusia 24 tahun berkenaan sebelum itu telah memberi hint kepada peminat di ruangan komen Instagram Shuib Sepahtu tentang pembukaan outlet baru di Semenyih itu.

Kura-kura dalam perahu…. PURA-PURA TAK TAHU !

Pengasas BubbleBee Shuib Sepahtu atau nama sebenar Shahmira Muhamad memang berhasrat mempunyai lebih banyak pembukaan cawangan baharu untuk tahun ini.

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar, Syukur ya Allah,Outlet Bubblebee yang terbaru di Eco Majestic Semenyih. InsyaAllah hujung bulan Oktober ni kita start beroperasi…

Penyanyi lagu Purnama itu juga turut meluahkan rasa teruja selepas dia berjaya membeli sebuah rumah di Semenyih dengan hasil usahanya sendiri selepas lama berkarya di dalam industri.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Naim Daniel Pemilik Outlet Baru BubbleBee Semenyih, Shuib Ucap Tahniah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.