Ads Top

Main Ad

Nak Cukupkan Suami Ada 4 Isteri, Ezlynn Beri Peluang DM Dirinya Jika Mahu Bermadu

Selepas membuat ramai pihak yang terkejut dengan pengumuman telah mendirikan rumah tangga bersama penderma hati pertama negara, Wan Mohd Hafizan Wan Ismail pada September lalu, kini Ezlynn tampil memberitahu dia mahu mencari ‘isteri baru’ untuk suaminya.

Advertisement

Menurut Ezlynn atau nama sebenarnya, Azline Ariffin kepada pihak Harian Metro, keputusannya itu dibuat atas kerana terlalu mencintai suaminya selain dari mahu mencari ‘saham akhirat’.

Dalam Islam pun membolehkan lelaki berkahwin empat. Saya nak cukupkan suami saya ada empat isteri. Kalau ada yang sanggup bermadu dengan saya, terus mesej di Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ezlynn (@ezlynnariffin)

Penyanyi yang cukup popular dengan lagu Hi Hi Bye Bye itu mengakui, dia sudah pun bertanya kepada beberapa individu dan ada yang telah bersetuju untuk bermadu bersamanya.

Cuma saya masih lagi mencari yang sesuai untuk dia. Maksudnya, berkahwin dengan saya sekalilah. Sebab banyak perkara yang perlu dilakukan bersama.

Ezlynn dan suami

Sekadar info, detik-detik perkenalan diantara Ezlynn dan suami bermula apabila mereka berdua terbabit dalam aktiviti amal dalam sebuah badan bukan kerajaan (NGO) pada tahun lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Nak Cukupkan Suami Ada 4 Isteri, Ezlynn Beri Peluang DM Dirinya Jika Mahu Bermadu first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.