Ads Top

Main Ad

“Nak Watak Sampingan Je Dulu..” – Nana Sheme Teringin Nak Jadi Pelakon

Setelah sekian lama berada dalam industri seni sebagai seorang penyanyi, kini Nana Sheme bertekad untuk mencuba sesuatu baharu dan menceburi bidang lakonan pula.

Advertisement

Nana atau nama sebenarnya Nur Nabilah Hashimi, berkata dia sudah lama menyimpan hasrat untuk menceburi bidang lakonan namun masih belum diberi kesempatan untuk mencuba.

Setakat ini tidak ada lagi tawaran berlakon sebab belum cukup ilmu. Kalau tak cukup ilmu saya memang tak berani lagi nak cuba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NANA SHEME (@nanaasheme)

Menurut pelantun lagu Ragu-Ragu itu, gelaran sebagai seorang penyanyi bukanlah tiket untuk dirinya menceburi dalam bidang lakonan dengan mudah, sebaliknya dia mahu mula dari bawah dan lihat perkembangan kerjayanya dalam bidang itu.

Saya nak cuba watak sampingan je dulu kalau diberi peluang, tak nak nanti orang kata ada nama tapi kayu berlakon.

Nana Sheme nak jadi pelakon

Apabila memaklumkan perkembangan dalam kerjaya nyanyiannya, Nana berkata dia sedang menyiapkan sebuah lagu baharu dan berkolabarasi dengan seorang penyanyi lelaki.

Semoga Nana terus maju jaya dalam industri seni!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Nak Watak Sampingan Je Dulu..” – Nana Sheme Teringin Nak Jadi Pelakon first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.