Ads Top

Main Ad

Netizen Dakwa Habis Duit Buktikan Diri Lelaki Sejati, Label Anak OKU, Dr Say Terkilan

Doktor selebriti popular, Dr Say Shazril terkilan dengan kata-kata pengguna media sosial yang meninggalkan komen melampaui batas mendakwa dirinya menghabiskan duit demi membuktikan bahawa dia lelaki sejati.

Advertisement

Apa yang membuatkan dirinya lebih kecewa adalah apabila anak sulungnya, Ace, dilabelkan sebagai anak OKU selepas dia membuat perkongsian mengenai gangguan neuro atau autisme anaknya sebelum ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Shazril Shaharuddin (@say_shazril)

To pick on my son terpaling kurang ajar! Tak tahu pula selama ini straight guy perabih duit just to be straight.

Advertisement

Oleh kerana itu, Dr Say memohon agar pihak pengguna media sosial untuk membaca isi kandungan bahan yang diterbitkan di platform berita agar tidak melulu membuat kesimpulan yang tidak masuk akal.

Dr Say dan isteri

Terdahulu, Dr Say atau nama sebenarnya Muhammad Shazril Shaharuddin berkongsikan kisah perkembangan neuro anak pertamanya, Aezriel, 2, yang disahkan menghidap mild autisme.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Netizen Dakwa Habis Duit Buktikan Diri Lelaki Sejati, Label Anak OKU, Dr Say Terkilan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.