Ads Top

Main Ad

“Saya Hilang Arah, Tak Tahu Nak Buat Macam Mana” – Fara Hezel Cemas Anak Terperangkap Dalam Kereta

Penyanyi Fara Hazel berdepan detik cemas apabila anak lelakinya Tengku Muhammad Aisy Al-Abidin Petra terperangkap di dalam kereta yang terkunci selepas beriadah di sebuah kawasan rekreasi di Terengganu.

Advertisement

Fara atau nama sebenar Nurfaraazira Yusri berkata pintu kereta itu terkunci secara automatik selepas dia selesai meletakkan anak sulungnya itu di kerusi bayi pada bahagian penumpang hadapan.

Menurut Fara, 25, semasa kejadian tersebut berlaku hanya dia dan anaknya sahaja yang berada di lokasi. Dia yang merancang untuk pulang ke rumah selepas beriadah meletakkan anaknya Aisy di kerusi hadapan penumpang kemudian menutup pintu kereta untuk bergerak ke bahagian pemandu.

Advertisement

Bila saya buka pintu pemandu tiba-tiba tengok dah terkunci dari dalam… kunci kereta pula tak ada dekat tangan saya sebab beg awal-awal lagi dah masukkan dalam kereta.

Penyanyi lagu Setiaku Pasti itu juga mengakui dia hilang arah dan tidak tahu untuk berbuat apa-apa kerana terlalu cemas dengan keadaan anaknya di dalam kereta yang masih belum dihidupkan lagi.

Fara Hazel

Saya risau kalau Aisy lemas dekat dalam… saya tak fikir panjang terus minta tolong orang sekeliling, saya pinjam telefon untuk hubungi suami dan minta mereka bantu bukakan pintu.

Menurut kakak kepada Aiman Tino itu, dia tidak menunggu lama untuk meminta bantuan orang awam bagi memecahkan tingkap kereta milik suaminya itu. Selepas beberapa kali mencuba akhirnya cermin pada bahagian penumpang belakang berjaya dipecahkan dan pintu berjaya dibuka.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Hilang Arah, Tak Tahu Nak Buat Macam Mana” – Fara Hezel Cemas Anak Terperangkap Dalam Kereta first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.