Ads Top

Main Ad

“Saya Tak Nak Komen Isu Itu, Saya Tak Berpihak Kepada Sesiapa” – Eizlan Yusof

Pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof turut dikaitkan dengan isu dakwaan pelanggaran kontrak pelakon dan penyanyi, Zizi Kirana dengan Datuk Rafiena yang menerbitkan drama Jamu Nesan.

Advertisement

Eizlan atau nama lengkapnya Yang Hormat Dato’ Sri Eizlan Yusof yang sepatutnya menjadi pengarah drama berkenaan berkata, Rafiena sudah dimaklumkan mengenai hasrat Zizi untuk menutup aurat menjelang Ramadan dan diminta untuk memulakan penggambaran mengikut keselesaan penyanyi itu.

Menurut Eizlan, 50, Rafiena sudah tahu mengenai hasrat Zizi untuk bertudung sebelum masuk bulan puasa, malah dia juga sudah diajukan sama ada boleh meyelesaikan penggambaran sebelum Ramadan.

Advertisement

Jika diikutkan, memang saya yang seharusnya menjadi pengarah kepada drama terbabit. Malah, saya pun sudah berbincang dengan penolong pengarah untuk menyusun jadual penggambaran.

Bagaimanapun, Eizlan enggan mengulas kenapa dia tidak meneruskan tugas sebagai pengarah untuk drama itu dan berkata dia hanya tahu mengenai isu itu ketika di peringkat awal sahaja iaitu ketika dia ditawarkan menjadi pengarah drama itu.

Eizlan Yusof

Pelakon filem Pisau Cukur itu enggan memberi komen tentang isu pelanggaran kontrak antara Zizi dan Rafiena dan memaklumkan hanya menceritakan tentang perancangan awal ketika saya ditawarkan menjadi pengarah drama itu.

Saya hanya beritahu perkara yang terjadi saja. Saya tidak mengenali Zizi secara peribadi, manakala Rafiena pula memang kami sudah berkawan lama.

Terdahulu, Zizi menepis dakwaan Rafiena yang mengatakan dirinya banyak kerenah bagi meneruskan penggambaran drama Jamu Nesan. Zizi juga turut didakwa melanggar kontrak dan digugurkan daripada meneruskan watak Madam Zoora.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Tak Nak Komen Isu Itu, Saya Tak Berpihak Kepada Sesiapa” – Eizlan Yusof first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.