Ads Top

Main Ad

“Saya Tidak Mahu Menyusahkan Suami, Jadi Biarlah Saya Bekerja” – Adira

Umum mengetahui bahawa penyanyi Adira Suhaimi merupakan isteri kepada ahli perniagaan, Datuk Red dan mereka mempunyai tiga cahaya mata bersama.

Advertisement

Lebih selesa berdikari, Adira Suhaimi memilih untuk mencari pendapatan sendiri walaupun memiliki suami yang mampu untuk menanggung kehidupan sehariannya.

adira suhaimi

Katanya, dia tidak mahu mengharapkan suami dan mempunyai persediaan untuk masa hadapan kerana mahu berada bersama pasangan semasa susah dan senang.

Jadi, saya tidak mahu menyusahkan suami, jadi biarlah saya bekerja. Saya anggap lebih senang apabila saya memiliki duit sendiri boleh juga dikongsi pada keluarga, adik beradik dan mereka yang memerlukan.

Wanita itu juga mengakui bahawa dia lebih bepuas hari sekiranya membeli barangan kemahuan menggunakan duitnya sendiri. Adira turut berkongsi bahawa dia turut menabung buat anak-anak, kerana dia juga tidak tahu umurnya panjang atau tidak.

Selain itu, dia tergerak hati membuka perniagaan kerana ingin membantu orang lain yang dalam kesusahan.

Saya pernah berdepan dengan kesusahan hidup, saya tahu bagaimana rasa peritnya apabila bergelut dengan bebanan kewangan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ??????? (@adira.suhaimi)

Advertisement

Sekadar pengetahuan, penyanyi wanita itu sudah pun empat bulan berkecimpung dengan perniagaan makanan tambahan dan semakin yakin dan untuk mengembangkan bisnesnya itu kini.

Semoga sukses Adira!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Tidak Mahu Menyusahkan Suami, Jadi Biarlah Saya Bekerja” – Adira first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.