Ads Top

Main Ad

Selepas Elyana, Kini Giliran Bad Indigo Dikunjungi Ebit Lew

Penayanyi Bad Indigo dan Isterinya Ashira mengungkapkan rasa syukur selepas dikunjungi pendakwah terkenal, Ebit Lew di kediamannya semalam.

Advertisement

Ashira atau nama sebenar Sharifah Nur Ashira Syed Abdul Aziz memuat naik gambar perkongsian di laman Instagram dan mengucapkan terima kasih atas kehadiran Ebit meluangkan masa menziarahi suaminya yang kini diuji dengan masalah kesihatan.

Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar. Allah hadirkan rezeki dalam pelbagai cara. Hari ini (semalam) tumpang rezeki suami. Dapat jumpa Ustaz Ebit Lew yang datang ziarah Bad di rumah.

Penyanyi lagu Ombak Resah itu turut menitipkan doa dan kesejahterasn buat Ebit Lew dan semua insan yang mendoakan keluarga mereka.

Selalu berkata-kata, bilalah dapat berjumpa insan hebat ini, alhamdulillah Allah makbulkan. Berkaca mata dengar ceramah Ustaz, Allah terima kasih atas rezeki ini.

Advertisement

Pada hantaran berbeza kelmarin, Ashira, 37, berkongsi ucapan dan doa istimewa buat suaminya sempena ulang tahun kelahiran ke-46 agar sentiasa kuat menghadapi dugaan hidup.

Ashira turut mengakui reda dengan setiap dugaan dan ujian yang telah diatur oleh Allah SWT untuk dia dan suami.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Selepas Elyana, Kini Giliran Bad Indigo Dikunjungi Ebit Lew first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.