Ads Top

Main Ad

“Sudah-Sudahlah Vida Iqbal, Cerita Sampah..” Pengacara Izwan Azir Saleh Dah Muak

Penyampai radio dan personaliti TV, Izwan Azir Saleh meminta orang ramai yang terhibur dengan cerita ‘sampah’ antara usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida dan Ahmad Iqbal Zulkefli agar berhenti mengambil tahu mengenai kisah peribadi mereka.

Advertisement

Perkara tersebut diluahkan Izwan menerusi sebuah hantaran di Twitter di mana dia menyifatkan bahawa kisah antara mereka berdua langsung tidak mendatangkan manfaat sebaliknya hanya merosakkan pemikiran masyarakat.

Kepada yang mudah terhibur dengan cerita ‘sampah’ dua manusia itu (Vida dan Iqbal), ketahuilah mereka kahwin atau tidak, dia buat lagu dengan Caprice atau Floor 88, mereka tidak letak nasi dalam pinggan kita.

Mereka juga tidak bayar hutang bank kita. Dia untung dapat trafik, kita dapat apa? Otak makin layu.

Advertisement

Dia dalam pada itu turut meminta pihak media agar berhenti menerbitkan ‘drama’ antara mereka berdua yang seolah-olah tidak berkesudahan.

Izwan Azir Saleh TwitterSumber : Twitter Izwan Azir Saleh  

Terdahulu, Iqbal menerusi beberapa hantaran di Instagram Story mendakwa bekas majikannya itu telah menerjah kediamannya sekitar jam 3 pagi semata-mata ingin menyerahkan sebentuk cincin kepadanya.

Mereka berdua sebelum ini ada membuat perancangan untuk mendirikan rumah tangga sekitar bulan Disember ini namun terhalang kerana anak-anak DS Vida tidak merestui perhubungan mereka berdua.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Sudah-Sudahlah Vida Iqbal, Cerita Sampah..” Pengacara Izwan Azir Saleh Dah Muak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.