Ads Top

Main Ad

“Suka Hati Nak Kata Aku Meroyan, Kau Tahu Apa Kau Buat, Aku Kalau Hilang Sabar Lain” – Rossa Sera

Isteri kepada pelawak Shuk Sahar iaitu Rossa Sera, seakan-akan memberi bayangan bahawa dirinya sekali lagi menjadi mangsa penipuan dan diperdaya oleh suaminya.

Advertisement

Masih bersabar dan tenang dengan situasi yang telah terjadi, ibu kepada dua orang cahaya mata itu berkata dia mempunyai bukti yang kukuh terhadap kata-kata yang telahpun diluahkan olehnya sebelum ini.

Suka hatilah nak cakap aku meroyan ke apa, kau tahu apa yang kau dah buat. Masing-masing ada kegilaan masing-masing. Ada gila menipu. Aku lain. Kegilaan ku kalau hilang sabar lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ???? ? (@rossa.sera)

Sera pada Jumaat lalu, memuatnaik beberapa hantaran status di Instagram Stories seolah-olah merujuk kepada dirinya yang sudah beberapa kali disakiti.

Advertisement

Bagaimanapun, Sera enggan mengambil pusing berkenaan isu terbabit dan ingin memberikan fokus sepenuhnya kepada perniagaannya.

IG Story Rossa Sera

Terkini, Shuk yang sedang berada di Pulau Pinang buat masa ini telah menutup ruangan komen di Instagramnya dan memberitahu kepada media bahawa berlakunya perselisihan faham dengan isterinya namun ianya bukanlah hal yang besar.

Kita tunggu dan lihat sajalah..

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Suka Hati Nak Kata Aku Meroyan, Kau Tahu Apa Kau Buat, Aku Kalau Hilang Sabar Lain” – Rossa Sera first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.