Ads Top

Main Ad

(TAHNIAH) Nak Fokus Jadi Suri Rumah Sepenuh Masa, Ai Wahida Nikah Dengan Jejaka TikTok

Penyanyi Ai Wahida atau nama sebenarnya Wahida Amalin Atan,23, dilaporkan telah menamatkan zaman bujangnya pada hari ini, 1 November 2021.

Advertisement

Ai Wahida atau lebih mesra disapa sebagai Wawa memilih Muhammad Syafiq yang dikenalinya menerusi aplikasi TikTok sejak setahun yang lalu.

Jelas Wawa, dia dan Syafiq telah melansungkan majlis pertunangan pada 10 Oktober tahun lepas setelah dua bulan berkenalan di aplikasi popular itu.

Majlis perkahwinan yang diadakan secara ringkas itu dilangsungkan di Pejabat Agama Johot Bahru, Johot pada jam 9 pagi tadi.

Ia hanya dihadiri keluarga dan sahabat handai terdekat dan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan oleh kerajaan.

Turut mendedahkan sifat peribadi suaminya itu, Wawa memberitahu bahawa Syafiq sangat memahami dan sentiasa menyokong apa jua yang dilakukannya.

Advertisement

Dia sangat supportive dengan apa je yang Wawa buat sebab saya dalam proses nak berhijrah, nak ubah penampilan. Kalau ada orang kecam dia yang selalu supoort. Dia terima baik buruk Wawa ni walaupun saya baru nak mendalami agama.

Dalam pada itu, Wawa juga meluahkan hasrat untuk bersara daripada dunia hiburan dan telah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai suri rumah sepenuh masa.

Ini berikutan kontraknya bersama syarikat rakaman Rusa Music sudahpun berakhir dan hanya ingin fokus kepada kehidupan rumah tangga.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post (TAHNIAH) Nak Fokus Jadi Suri Rumah Sepenuh Masa, Ai Wahida Nikah Dengan Jejaka TikTok first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.