Ads Top

Main Ad

Tak Halang Anak Berkawan, Ashira Rancang Temukan Anak Teruna Dengan Seorang Gadis

Penyanyi Ashira khabarnya ada membuat kejutan buat anak teruna, Megat Syazril yang kini berusia 15 tahun dengan membawa anaknya itu ke sebuah temujanji istimewa bersama kawan perempuan yang bernama Yana secara diam-diam.

Kata Ashira, dia merancang temujanji itu sebagai tanda sokongan terhadap anak lelakinya itu.

Advertisement

Jelas pemilik nama Sharifah Nur Ashira Syed Abdul Aziz ini lagi, dia tidak boleh menghalang anaknya untuk berkawan dengan sesiapa sahaja selagi tidak melampaui batas pergaulan.

Advertisement

Bila anak dah besar kita boleh nak halang dia nak berkawan..benda yang tak baik kita tegur. Kalau kita membangkang ini tak boleh itu tak boleh nanti budak-budak ini memberontak lagi susah jadinya.

Cerita bekas peserta program nyanyian Gegar Vaganza musim ke-7 ini lagi, Megat menunjukkan sifat budiman meskipun berusia lebih mudah daripada rakan perempuannya itu.

Isteri kepada penyanyi Bad Indigo ini turut menyampaikan pesana agar mereka berdua tidak terjebak dengan benda-benda yang tidak berfaedah serta mengutamakan pelajaran demi masa hadapan.

Sekadar info, Ashira sebelum ini bergelar ibu tunggal kepada seorang anak selepas bercerai dengan bekas suami kira-kira enam tahun yang lalu.

Dia kemudiannya menemui jodoh apabila telah mendirikan rumah tangga bersama rakan seperjuangan di GV7 iaitu Bad Indigo.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Tak Halang Anak Berkawan, Ashira Rancang Temukan Anak Teruna Dengan Seorang Gadis first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.