Ads Top

Main Ad

Tengok Poster Pun Tak Ada Selera, Filem Rumah Madu Ku Berhantu Dikritik Meskipun Belum Tayang Di Pawagam

Rakyat Malaysia sememangnya disarankan untuk menonton filem terbitan tempatan bagi menyokong industri seni namun adakah ia berbaloi untuk ditonton jika melihatkan poster pun seperti ‘tiada selera’?

Advertisement

Begitulah kritikan yang dilemparkan peminat filem dan drama apabila sebuah poster filem terbaru berjudul Rumah Madu Ku Berhantu menjadi tular kerana pembikinan poster yang didakwa ala kadar ataupun ‘tangkap muat’ semata-mata.

Poster Rumah Madu ku berhantuSumber : Google  

Menjengah ke ruangan komen Facebook terutamanya, ramai netizen meluahkan rasa kecewa dengan kualiti filem Melayu yang seolah-olah sama sahaja dan tidak mengalami sebarang perubahan meskipun sering saja dikritik.

Komen FBSumber : Facebook  

“Siapa yang p tengok wayang cerita ini aku rasa ada sesuatu yang tak kena la dengan citarasa dia..” tulis seorang netizen.

“Tengok poster pun dah tak selera.” kritik pengguna media sosial yang lain pula.

Sekadar info, filem Rumah Maduku Berhantu adalah merupakan naskah terbaru arahan Dato Prof Dr A. Razak Haji Mohaideen yang dibintangi oleh pelakon seperti Zizan Razak, Rita Rudaini, Nadia Brian, Saiful Apek dan ramai lagi.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Tengok Poster Pun Tak Ada Selera, Filem Rumah Madu Ku Berhantu Dikritik Meskipun Belum Tayang Di Pawagam first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.