Ads Top

Main Ad

“Yang Ketaq B*jik Ketaq P*laq Dengan Aku Yang Tak Vaksin Ni Pasai Apa?” – Rita Rudaini

Kerap sungguh pelakon Rita Rudaini menuai kritikan dalam kalangan netizen berikutan keengganannya menerima vaksin COVID-19.

Advertisement

Berikutan itu, Rita meluahkan rasa hairan dengan sikap segelintir netizen yang ‘panas hati’ dengan setiap tindak-tanduknya di media sosial.

Kata Rita, kehidupannya kini seolah-olah menjadi fokus utama dan apa sahaja yang dilakukan oleh pelakon drama Shah Alam 40000 ini seolah-olah tidak kena di mata orang ramai.

Advertisement

Aku kat umah ja, semua kan di hujung jari sekarang ni. Membeli belah online ja. Pakat dok panaik aku tak vaksin. Aku pun tak faham depa ni sebenaqnya panaih pasal apa. Aku post benda kat IG takdak kena mengena dengan hidup tok nenek hampa pun hampa hangat.

Pakat ketaq bijik ketaq p*laq dengan aku yang tak vacc ni pasai pa? hari-hari depa ni dok ‘zikir’ pasal aku..dengaq cerita dari orang production kat set pun hari-hari dok ‘zikir’ pasal aku.

Tambahnya lagi, namanya kerap menjadi bualan dalam kalangan penggiat industri seni setiap saban waktu.

IG Rita RudainiSumber : Astro Gempak  

Rita dalam pada itu juga mengucapkan rasa syukur kerana setiap kejian yang diterimanya menjadi salah satu asbab pahala buat dirinya.

Terdahulu, Rita Rudaini masih belum menerima suntikan vaksin COVID-19 dan dia juga tegas menyatakan keengganannya meskipun dia telah digugurkan daripada penggambaran sebuah produksi drama, baru-baru ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Yang Ketaq B*jik Ketaq P*laq Dengan Aku Yang Tak Vaksin Ni Pasai Apa?” – Rita Rudaini first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.