Ads Top

Main Ad

Yuran Tahunan Asrama Anak Nora Danish RM150000, Netizen Tergamam

Baru-baru ini, pelakon Nora Danish berkongsikan video menghantar anak sulungnya Putera Rayqal ke sekolah berasrama penuh Kolej Tuanku Ja’afar. Nora juga tidak dapat menahan sebak apabila terpaksa berjauhan dengan anaknya buat pertama kali.

Advertisement

Walau bagaimanapun, netizen tertarik untuk tahu sekolah mana yang mengambil kanak-kanak berusia 12 tahun untuk tinggal di sekolah berasrama.

Seorang pengguna Facebook yang juga merupakan peguam mendedahkan yuran sekolah berasrama tersebut merupakan sekolah persendirian elit di Malaysia.

Netizen Facebook

Hasil carian mengenai yuran tahunan Kolej Tuanku Ja’afar itu turut mengejutkan pengguna Facebook berkenaan kerana beranggapan boleh membeli tanah dan kahwin dua kali.

Advertisement

Apa yang lebih mengejutkan individu tersebut, yuran tahunan untuk sekolah menengah yang tinggal di asrama hampir RM150,000 setahun.

Kos Yuran Asrama Anak Nora Danish

Perkongsian netizen itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen lain yang turut terkejut dengan bayaran yuran tersebut namun tidak hairan kerana merasakan Nora sememangnya mampu untuk menghantar anak ke sekolah berkenaan.

Wow! Ini memang dahsyat.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.  

The post Yuran Tahunan Asrama Anak Nora Danish RM150000, Netizen Tergamam first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.