Ads Top

Main Ad

Apa Nak Jadi Ni? Kucing Dekat KL Mula Buat Perangai Aneh. Adakah Ini Satu ‘Petanda’?

Fenomena aneh mula terjadi di beberapa kawasan di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, kelihatan ada yang ingin menyampaikan mesej penting. 

Tetapi, tiada sebarang bukti atau saksi yang tampil untuk membantu melainkan satu petunjuk yang berjaya dirakam memaparkan bayang-bayang yang kelihatan seperti kucing. 

Advertisement

Mesej misteri jadi petunjuk

 

Adakah mesej yang ditinggalkan ini, merupakan petanda sesuatu akan terjadi? Orang kata haiwan ni ada ‘sixth sense’ jadi adakah penampakan bayangan kucing ini kerana ingin memberitahu sesuatu kepada manusia?

Berdasarkan mesej yang ditinggalkan di kawasan belakang lorong-lorong kedai, jelas kelihatan niat sebenar pelaku ini. Mereka mahukan keinginan mereka didengari!

“Berikan We’olls Makenan Laud Sebenar”

Anda salah seorang pemilik kucing? Adakah kucing anda mula berkelakuan aneh dan ada meninggalkan mesej seperti ini? Klik di SINI untuk mengetahui maksud di sebalik pesanan yang ditinggalkan.

The post Apa Nak Jadi Ni? Kucing Dekat KL Mula Buat Perangai Aneh. Adakah Ini Satu ‘Petanda’? first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.