Ads Top

Main Ad

“Bila Orang Hantar Makanan Baca Doa Dulu, Risau Jadi Lagi” – Bella Zahir Pernah Disantau

Pengacara Bella Zahir berkongsi pengalaman apabila dia sebenarnya pernah menjadi mangsa santau daripada orang yang berniat khianat terhadap dirinya.

6 bulan lalu

'Tak Boleh Makan & Minum' - Tajul Dedah Abang Kena Santau Sejak Jadi Artis

Advertisement

Bella membuat pendedahan tersebut menerusi ciapan yang dimuat naik di laman Twitter miliknya.

Menurut pengacara program Cerita Dapur Viral itu, santau tersebut dipercayai telah dihantar melalui makanan yang diberikan kepadanya.

Advertisement

I pernah kena santau melalui makanan, bertahun juga kena berubat. Sekarang ni bila orang hantar makanan my mom akan selalu ingatkan untuk baca doa dulu. Ridas jadi lagi.

Dalam pada itu, Bella memaklumkan dia juga terpaksa melalui proses rawatan yang sangat panjang bagi memulihkan semula keadaanya.

Dikesempatan itu, Bella turut menasihati orang ramai supaya sentiasa berhati-hati apabila menerima makanan atau apa-apa pemberian daripada orang lain.

Menerusi ruangan komen di ciapan tersebut, rata-rata netizen turut meluahkan rasa terkejut dengan perkongsian Bella selain mendoakan semoga keadaannya baik-baik sahaja dan sentiasa dilindungi daripada perkara tersebut.

The post “Bila Orang Hantar Makanan Baca Doa Dulu, Risau Jadi Lagi” – Bella Zahir Pernah Disantau first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.