Ads Top

Main Ad

“Dah Enam Tahun Dalam Industri Asyik Jadi Peserta, Sekarang Jadi Juga Host” – Danial Zaini

Pelawak Danial Zaini berkata dia tidak mungkin mensia-siakan peluang yang ditawarkan untuk mengacarakan program realiti nyanyian Suara Viral 2.0.

Advertisement

Danial atau nama lengkapnya Mohamad Danial bin Mohd Zaini menyedari pasti akan ada penonton yang membandingkan cara pengacaraannya dengan pengacara terdahulu iaitu Datuk AC Mizal.

Danial, 28, berkata dia terbuka menerima sebarang kritikan dan hanya mahu berikan sesuatu variasi baharu kepada program itu.

Advertisement

Kita tak mampu beri semuanya sempurna, kita tetap belajar daripada kesilapan sebab yang best pun bermula dari bawah. Bagi saya ini adalah tempoh pembelajaran untuk saya jadi lebih baik.

Penyanyi lagu Ku Tak Rela itu itu bergandingan dengan penyanyi Naim Danial selaku hos utama dalam Suara Viral 2.0.

Danial Zaini

Info tambahan, konsert mingguan Suara Viral 2.0 bakal ditayangkan pada setiap hari Rabu, pukul 9 malam mulai 17 November selama 10 minggu.

Program ini bersiaran secara eksklusif menerusi saluran Astro Prima (105) serta boleh distrim menerusi Astro Go dan On Demand.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Dah Enam Tahun Dalam Industri Asyik Jadi Peserta, Sekarang Jadi Juga Host” – Danial Zaini first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.