Ads Top

Main Ad

Hilang Ingatan Buat Sementara Waktu, Fazli Zainal Alami Bengkak Di Bahagian Otak

Penyanyi yang pernah dijangkiti COVID-19 sebelum ini, Fazli Zainal memaklumkan bahawa dia telah mengalami bengkak di bahagian otak sehingga berlaku komplikasi kehilangan memori jangka pendek (short term memory loss).

Advertisement

Berita duka itu dimaklumkan Fazli Zainal menerusi laman sosial Instagram miliknya, kelmarin.

Jelasnya, bengkak di bahagian otak itu terjadi kerana tekanan dan stress disebabkan oleh terlalu memikirkan soal kerja secara tiba-tiba.

Advertisement

Doktor bagitahu otak saya bengkak sedikit semalam (Jumaat). Mungkin stress fikir fasal banyak kerja tiba-tiba. Tapi Alhamdulillah saya tak apa-apa. Insya-Allah, doktor akan merawat saya dengan baik. Semalam saya hilang ingatan sekejap.

Malam Jumaat lalu, penyanyi lagu Harapan itu dilaporkan telah dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) sebuah pusat perubatan di Shah Alam selepas tekanan darahnya naik secara mendadak.

Kata Doktor yang merawat Fazli, penyanyi itu telah mengalami simptom awal penyakit angin ahmar.

Terdahulu, Fazli pernah dirawat di Hospital Ampang pada 31 Julai lalu selama 29 hari akibat dijangkiti wabak COVID-19.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Hilang Ingatan Buat Sementara Waktu, Fazli Zainal Alami Bengkak Di Bahagian Otak first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.