Ads Top

Main Ad

Ini Sebab Kenapa 10 Super Vitamin Perlu Dicuba, Tak Sangka Banyak Manfaat!

Ketika berdepan waktu mencabar sebegini, kesihatan luaran dan dalaman badan amat penting. Pengambilan vitamin secukupnya untuk badan terbukti memberi kebaikan tapi kesihatan kulit juga perlu sentiasa terjaga dengan menggunakan 10 Super Vitamin ini.

-Buah Delima

Advertisement

-Avokado

-Limau

-Buah Goji

-Vitamin A

Advertisement

-Vitamin C

-Vitamin E

-Vitamin B3

-Vitamin B5

-Vitamin B9 

Banyaknya, macam mana nak dapatkan kebaikan semua ni? Mesti ramai yang rasa seakan mustahil untuk menikmati segala kebaikan 10 vitamin ini kan? Kini tidak lagi dengan Losyen NIVEA 10 Super Vitamins & Skin Foods!

NIVEA 10 Super Vitamins Skin & Foods Lotion

100x Vitamin A

Losyen ini dirumus dengan 100x Vitamin A untuk memulihara kulit. Seperti sedia maklum, Vitamin A cukup bermanfaat untuk kebaikan dan kesihatan kulit. NIVEA memberi lebih 100x kebaikan dengan formulasi istimewa losyen ini untuk menggandakan kebaikan vitamin ini setiap kali diaplikasi.

Bahan antioksidan dan turut digabungkan bagi memperbaharui kulit. Kebanyakan kita mengalami kulit yang kusam tidak bermaya kerana sel-sel kulit mati tidak dapat diperbaharui sekaligus menjadikan kulit kelihatan tidak bermaya. 

Advertisement

Nasib baik NIVEA hasilkan Losyen NIVEA 10 Super Vitamins & Skin Foods ini untuk memberikan pengguna setia kulit muda berseri dengan pemakaian teratur dan konsisten. Siapa tak nak kan? 

Alami kulit muda berseri dalam 7 hari. Bayangkan dalam seminggu pun dapat melihat perbezaannya, tak sabar nak cuba sendiri.

Tekstur ringan, tidak melekit

NIVEA 10 Super Vitamin & Skin Foods Lotion

Bagi mereka yang ragu-ragu untuk menggunakan losyen ini kerana bimbang kebiasaan losyen yang bertekstur berat, Losyen NIVEA 10 Super Vitamins & Skin Foods dicipta untuk korang. Teksturnya ringan, tidak melekit bila diaplikasi dan cepat menyerap. Nak dipakai selepas mandi atau apabila memerlukan pun tiada masalah.

Turut didapati dengan Vitamin C&E, C&A

NIVEA Vitamin C&E Lotion

Gunakan bersama Losyen Vitamin NIVEA C&E (50x Vitamin C & Vitamin E) dan NIVEA C&A Vitamin Lotion (Vitamin C & 100x Vitamin A) untuk melihat sendiri kesan efektifnya kerana setiap satu mempunya fungsi berbeza.

Losyen NIVEA 10 Super Vitamins & Skin Foods untuk kulit muda berseri manakala  Losyen Vitamin NIVEA C&E bagi mendapatkan kulit lembap berseri. Gunakan Losyen Vitamin NIVEA C&A untuk mendapatkan kulit licin berseri.

Cuba sendiri dan alami kulit muda, lembap dan licin berseri dengan ketiga-tiga varian losyen NIVEA ini. Dapatkan di Watsons, Shopee, Lazada, farmasi atau pasar raya berhampiran untuk kulit lebih sihat seperti diidamkan.

The post Ini Sebab Kenapa 10 Super Vitamin Perlu Dicuba, Tak Sangka Banyak Manfaat! first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.