Ads Top

Main Ad

Isu Curang Kembali Tular, Shah Rukh Khan Nafi Pernah ‘Tidur’ Dengan Kajol

Temubual pelakon Bollywood popular, Shah Rukh Khan berhubung dengan dakwaan aktor tersebut pernah berlaku curang bersama heroin dalam filemnya, Kajol yang dilakukan beberapa tahun lalu kembali tular.

Memetik petikan di mStar, Shah Rukh Khan, 56, berasa marah dan tersinggung apabila gosip tentang dirinya pernah tidur bersama pasangannya di dalam filem tersebar.

Advertisement

Menurut pelakon filem Dilwale itu, Kajol merupakan seorang sahabat dan sudah dianggap seperti anak saudaranya serta dia turut bertegas bahawa dia tidak pernah tidur bersama heroin tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shah Rukh Khan (@iamsrk)

Dalam pada itu, beliau turut berkata bahawa dirinya tidak pernah tertarik dengan wanita hanya kerana mempunyai wajah cantik, namun lebih tertarik dengan wanita yang mempunyai karakter, kecerdasan dan semua yang dimiliki oleh isterinya.

Advertisement

Aku bukan gay. Tapi saya tidak terangsang pada perempuan yang cantik.

Kajol dan Shah Rukh KhanSumber : Google 

Katanya lagi, jika benar dia ingin berlaku curang, tiada siapa akan mengetahui perkara tersebut kerana dia beranggapan bahawa dirinya seorang pelakon yang pintar untuk menyembunyikan hal seperti itu.

Selain itu, kami kongsikan beberapa artikel yang trending pada pautan di bawah.

caprice kahwini fara inalis
12 jam lalu

(TAHNIAH) Bakal Beri Penjelasan Nanti, Caprice Sah Kahwini Wanita Pilihan

The post Isu Curang Kembali Tular, Shah Rukh Khan Nafi Pernah ‘Tidur’ Dengan Kajol first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.