Ads Top

Main Ad

“Jangan Percaya Ujian ‘Saliva’ Atau Antigen, Pada Awalnya Negatif, Rupa-Rupanya Positif” – Shahrulezad

Pada mulanya rasa tidak sedap badan pada hari Isnin, pengarah dan penerbit Shahrulezad Mohameddin berasa lega apabila ujian calitan kali kedua menunjukkkan dirinya positif COVID-19.

Advertisement

Menurut pengarah drama popular Nur, pada mulanya dia berasa bimbang menjadi pembawa virus maut ini kerana ragu-ragu dengan keputusan ujian pantas dan RTK-Antigen yang mendapati keputusan negatif.

Saya negatif pada awalnya, hari ini sebelum masuk pejabat dan turun set, saya buat keputusan untuk ujian sekali lagi dan Alhamdulillah abam (abang) rupa-rupanya positif.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shahrulezad mohameddin (@budakijat)

Dalam pada masa yang sama, Shahrulezad turut menasihati orang ramai agar melakukan ujian calitan di klinik atau hospital sekiranya berasa diri kurang sihat.

Jangan percaya sangat dengan saliva/antigen test tu.

Shahrulezad

Shahrulezad berkongsikan perkata tersebut di akaun rasmi Instagramnya dan menerusi tinjauan, hantaran itu telah meraih lebih 6000 tanda suka dan hampir 400 komen dari pengguna media sosial, Instagram.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Jangan Percaya Ujian ‘Saliva’ Atau Antigen, Pada Awalnya Negatif, Rupa-Rupanya Positif” – Shahrulezad first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.