Ads Top

Main Ad

“Jangan Sebarkan Fitnah..” Bunga Isme Nafi Jadi Orang Ketiga Antara Ismail Izzani Dan Shalma

Penyanyi rap wanita, Bunga Isme tampil menafikan dirinya adalah orang ketiga dan menjadi punca putusnya hubungan kasih antara penyanyi Ismail Izzanin dan Shalma Eliana.

Advertisement

Jelas Bunga atau nama sebenarnya Noor Ayu Fatini Mohd. Bakhari, dakwaan yang tular di media sosial itu adalah fitnah semata-mata.

Sehubungan itu, dia berharap agar tiada pihak sewenang-wenangnya menyebarkan berita tidak benar dengan mengaitkan dirinya dengan perhubungan kekasih selebriti itu.

 

“Jawapannya, bukan aku. Jangan sebarkan fitnah.” twit Bunga ringkas di ruangan Twitter miliknya, baru-baru ini.

Terdahulu, Ismail Izzani yang ditemu bual rancangan hiburan terkenal Melodi memaklumkan bahawa dia kini sudah putus dengan kekasihnya, penyanyi dan pelakon Shalma Eliana.

Masih berkawan baik dengan Shalma, Ismail berkata dia ada melakukan ‘kesilapan’ namun enggan mendedahkan mengenai punca hubungan antara mereka berakhir.

Tular di Twitter mengenai berita perpisahan itu apabila seorang pengguna aplikasi media sosial berkenaan telah menulis kenyataan bahawa Ismail Izzani telah berlaku curang dengan seorang penyanyi wanita yang dipercaya Bunga Isme.

“Bagus la pun break (putus cinta), kan awak (merujuk Ismail) curang di Starbucks Great Eastern Mall berpeluk dengan ‘minah’ tudung kesukaan ramai itu.” tulis netizen tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Jangan Sebarkan Fitnah..” Bunga Isme Nafi Jadi Orang Ketiga Antara Ismail Izzani Dan Shalma first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.