Ads Top

Main Ad

“Kalau Jadi Apa-Apa Dekat Anak Aku, Kau Nak Tanggung?!” – Ayu Damit ‘Sound’ Individu Biadap

Susulan isu memberi pandangannya sendiri di satu portal hiburan mengenai pemberian vaksin kepada anak-anak, Ayu Damit disindir dan menerima kecaman daripada beberapa netizen di Instagramnya.

Advertisement

Menurut Ayu, anak-anaknya mempunyai daya tahan badan yang agak lemah dan perlu menunggu laporan kesihatan mereka sebelum menerima vaksin COVID-19 bagi mengekang penularan wabak ini.

Anak saya memang anti-bodi lemah jadi kau nak cakap apa? Kalau jadi apa-apa kau nak tanggung?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayu Damit (@ayudamit)

Hal tersebut dikongsikan oleh penyanyi wanita itu di Insta Story dan dalam pada masa turut memberitahu apa yang dilakukan oleh beliau sekarang ini adalah sebagai ikhtiar serta hanya mahukan yang terbaik buat anak-anak.

Advertisement

Menerusi status beliau yang lain, Ayu turut memuat naik tangkap layar komen dari seorang individu biadap yang menyamakan beliau dengan haiwan berupa beruk kerana tidak bersetuju dengan pendapat penyanyi tersebut.

IG Story Ayu Damit

Sekadar info, Ayu memberi pendapatnya bahawa dia tidak bersetuju jika anak-anaknya diberikan vaksin COVID-19 kerana bimbang mereka tidak mampu menahan kesan sampingan setelah mendapat suntikan itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Kalau Jadi Apa-Apa Dekat Anak Aku, Kau Nak Tanggung?!” – Ayu Damit ‘Sound’ Individu Biadap first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.