Ads Top

Main Ad

“Kelu Lidah Dato Ct Belanja Anak Saya” – Siti Nurhaliza Spontan Belanja Peminat

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza memuat naik perkongsian video terbaharu menerusi platform YouTube yang menampilkan diri beliau bersama anak sulungnya, Siti Aafiyah di sebuah gedung permainan.

jam tangan siti nurhaliza RM1 juta
6 hari lalu

Jam Tangan Lebih RM1 Juta, Netizen Anggap Siti Nurhaliza Layak Milikinya

Advertisement

Menerusi video tersebut, Aafiyah dilihat sedang memilih hadiah buat adik kesayangannya, Muhammad Afwa yang kini berusia enam bulan.

Lebih menarik, di penghujung video Datuk Siti dilihat menegur seorang kanak-kanak yang kebetulan turut berasa di kaunter pembayaran ketika beliau sedang membuat pempayaran.

Advertisement

Meh Mak Iti belanja

Tanpa banyak bizara, Siti membayarkan permainan yang dipilih oleh kanak-kanak tersebut dan mendoakan agar peminat sentiasa gembira dengan apa sahaja yang dilalui oleh mereka.

Menerusi ruangan komen, ibu kepada kanak-kanak tersebut, Maliani Haji Abdul mengucapkan terima kasih kepada penyanyi lagu Cindai itu.

Allahuakbar kelu lidah apabila bertemu dengan idola kesayangan semua. Terima kasih Dato Ct belanja anak saya.

Rata-rata netizen turut memberikan respon positif dan memuji sikap Siti yang lebih mesra disapa TokTi. Netizen turut mendoakan semoga rezeki TokTi dimudahkan dan berada dalam keadaan ceria selalu.

Selain itu, kami kongsikan beberapa artikel yang trending pada pautan di bawah.

Ana Raffali
2 minggu lalu

"Maaf, Saya Guru Bahasa Inggeris, Kena Biasakan Yang Betul" - Ana Raffali Tegur Pengguna Twitter

The post “Kelu Lidah Dato Ct Belanja Anak Saya” – Siti Nurhaliza Spontan Belanja Peminat first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.