Ads Top

Main Ad

“Kesian Syamel, Nyanyi Sedap-Sedap Tapi..” – Netizen Persoal Tahap Grafik ABPBH34

Penganjuran Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-34 (ABPBH34) mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

janna nick
2 hari lalu

(TAHNIAH) Janna Nick Dinobat Bintang Paling Popular ABPBH34

Advertisement

Orang ramai yang tidak dapat hadir menyaksikan acara tersebut secara fizikal kerana Covid-19 hanya berpeluang menyaksikan siaran langsung menerusi platform media sosial rasmi TV3. Namun, ramai netizen yang mempersoalkan tahap grafik yang diguna pakai dalam acara tersebut.

Advertisement

Paling mendapat perhatian adalah visual grafik yang menjadi latar belakang persembahan penyanyi Fauziah Latif dan Wani Kayrie.

“Ini Didi & Friends ke? #ABPBH34,” tulis seorang pengguna Twitter.

Persembahan Syamel, Jay Jay dan Anuar Zain turut dikritik netizen kerana grafik yang digunakan TV3 jauh lari daripada konsep persembahan.

“Kasihan Syamel. Nyanyi sedap-sedap tapi kesan 3D hina ala-ala menyanyi dalam Aquaria,” komen seorang lagi netizen.

Selain sistem grafik, netizen turut meluahkan rasa kurang puas hati dengan sistem audio acara berprestij tersebut kerana siaran adakalanya terganggu selain capaian internet yang beberapa kali tersekat-sekat.

Malah, netizen juga mendakwa sudut yang dirakam oleh jurukamera tidak memfokuskan kepada artis yang berada di atas pentas dan mempersoalkan kemahiran jurukamera yang bertugas pada malam itu.

The post “Kesian Syamel, Nyanyi Sedap-Sedap Tapi..” – Netizen Persoal Tahap Grafik ABPBH34 first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.