Ads Top

Main Ad

Komposer Azmeer Tegur Jangan Guna Industri Muzik Untuk Publisiti Murahan

Komposer Dr Azmeer memberi peringatan kepada usahawan-usahawan tempatan yang ada agar berhenti memperlekehkan industri muzik tanah air dengan menceburi diri dalam bidang seni atas tujuan publisiti murahan.

Advertisement

Menurut Azmeer atau nama sebenar, Mohd. Azhar Abu Bakar, kalau seseorang itu tidak mempunyai bakat dalam bidang nyanyian, seelok-eloknya lupakan saja hasrat untuk memeriahkan industri dengan produk seni yang tidak berkualiti atas tujuan publisiti murahan.

Biarlah orang yang betul-betul berbakat dan mempunyai usaha untuk menjadikan industri ini sebagai punca rezeki untuk ceburkan diri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azmeer (@azmeercomposer)

Dalam pada masa yang sama, Azmeer juga merupakan komposer yang telah mencipta banyak karya malar berkata budaya tersebut akan membunuh industri seni jika dibiarkan berterusan.

Advertisement

Tambahnya lagi, industri seni ini bukan tempat untuk seseorang menggunakan atas kepentingan diri sendiri demi mengaut hasil menggunakan landasan yang tidak betul.

Dr Azmeer dan Iqbal

Sekadar info, selepas usahawan Datuk Seri Vida dan Datuk Seri Aliff Syukri, seorang lagi usahawan sensasi Iqbal Zulkefli turut mengikut jejak langkah mereka dengan melibatkan diri dalam bidang nyanyian dengan melancarkan single berjudul Hujan, semalam.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Komposer Azmeer Tegur Jangan Guna Industri Muzik Untuk Publisiti Murahan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.