Ads Top

Main Ad

Lebih Selesa Kunci Mulut, Aprena Manrose Risau Iman Turun Naik

Pelakon Aprena Manrose memaklumkan yang penghijrahannya bukan secara mendadak namun diatur secara perlahan-lahan dan akhirnya pintu hatinya dijentik untuk berubah sepenuhnya.

Advertisement

Menurut Aprena, pada awalnya dia hanya berniat untuk menyarung hijab pada Ramadan lalu untuk membiasakan diri sebelum benar-benar berhijab dengan sempurna.

Namun siapa sangka, perasaan selesa menguasai diri sehingga rasa tidak mahu menanggalkan hijab.

Bagaimanapun, anak bongsu pasangan selebriti, Allahyarham Rosnah Mohd Noor dan bekas penyanyi dangdut, Iwan itu enggan terlalu berkongsi mengenai perubahan dirinya.

Aprena dilihat masih mengunci mulut sehingga kini tentang perkara tersebut biarpun dia semakin selesa berkongsi foto berhijab dalam laman Instagramnya.

Ujar Aprena lagi, dia kurang selesa apabila diajak berbicara tentang penghijrahannya dan sebaliknya mahu peminat menyedari perubahan imejnya tanpa perlu mencanangkan kepada khalayak ramai.

Aprena Manrose

Bukan apa, saya bimbang andai berubah hati sedangkan saya sibuk berkongsi mengenai perubahan diri. Untuk kekal istiqamah bukan mudah.

Aprena atau nama sebenarnya, Wan Syahera Putri Aprena Wan Syahman berkata, dia tidak ingin berbicara secara terbuka kerana risau iman turun naik dan dia juga masih belajar untuk menjadi insan yang lebih baik.

Pelakon itu percaya Allah akan jentik perasaan insan di sekelilingnya apabila dia ada niat mahu berubah serta semua itu juga berkat sokongan ayah dan suaminya yang tidak putus-putus berdoa supaya dia terbuka hati untuk berhijab.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Lebih Selesa Kunci Mulut, Aprena Manrose Risau Iman Turun Naik first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.