Ads Top

Main Ad

Lelaki Mudah Tertarik Dengan Senyuman Wanita? Tapi Kalau Gigi Tak ‘Berseri’ Macam Mana?

Muka dah cantik, tapi bila muka mulut spoil pula”

Ayat di atas mungkin kelihatan agak kasar, tapi tahukah anda warna gigi yang kurang berseri antara punca masalah dalam sesebuah perhubungan?

Advertisement

Pada fitrahnya senyuman mampu memberikan rasa gembira dan tenang, tapi ia juga boleh menjadi musuh jika seseorang individu mempunyai masalah gigi yang terlalu kuning sehingga menghilangkan keseriannya.

Kadang-kadang ada yang dah cuba bermacam jenis petua, sampai sanggup gosok gigi dengan arang hinggakan bertukar-tukar ubat gigi. Namun hasilnya tetap sama je, gigi dan mulut tak seperti yang diharapkan.

Anda tak perlu risau lagi, sebab kami ada tip mudah untuk menyelesaikan masalah ni. Rahsianya, ubat gigi Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint terbaru.

Formulasi baru dengan mineral volkanik Jepun

Fresh & White vocanic

Advertisement

Jenama ubat gigi Fresh & White dari Lion Jepun bukanlah satu nama yang asing untuk kita di Malaysia. Ia merupakan jenama penjagaan oral nombor 1 di Jepun dan mempunyai rangkaian ubat gigi terbaik bagi penjagaan oral pengguna.

Terbaru,  Fresh & White memperkenalkan rangkaian Volcanic Whitening Fresh Mint. Istimewanya ubat gigi anti-kaviti ini, ia diformulasikan dengan mineral volkanik Jepun yang terbukti dapat memutihkan gigi dalam hanya 2 minggu*.

Anda tengoklah sendiri hasilnya, tak perlu nak berbelanja besar untuk rawatan putihkan gigi. Ubat gigi Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint kan ada!

Dengan lebih kuasa untuk menghilangkan kotoran pada gigi, anda dapat melihat kesan penggunaanya dalam waktu yang singkat.

Penggunaan secara konsisten ubat gigi Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint dapat membantu membentuk lapisan perlindungan untuk mencegah kotoran daripada terus terkumpul. Hasilnya gigi akan kelihatan lebih putih dan berseri!

Bukan itu saja, dengan kandungan dwi florida dan teknologi Anti-Sugar Shield (pelindung anti gula), ubat gigi Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint bukan sahaja memutihkan gigi malah membantu mengelakkan kaviti dan memberikan kesegaran nafas yang berpanjangan.

Dengan kuasa perlindungan Anti-Gula yang aktif, ia bertindak menghalang penghasilan asid gula oleh bakteria. Bila dilindungi barulah gigi bebas kaviti dan nak senyum pun lebih yakin!

*berbanding ubat gigi biasa

Miliki senyuman idaman dengan Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint 


Tak perlu risau lagi nak menyorokkan senyuman sebab bimbang buat orang sekeliling turn-off. Gunakan saja ubat gigi Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint

Advertisement

Terbukti berkesan dengan penggunaan secara konsisten dan yang paling penting ia juga dijamin  halal.

Berubahlah ke ubat gigi Fresh & White Volcanic Whitening Fresh Mint hari ini dan miliki gigi yang putih bersinar-sinar, biar benar!

Untuk pembelian anda boleh terus ke pasar raya, kedai runcit dan farmasi berhampiran atau nak lebih mudah buat pesanan secara online di Shopee di SINI (Shopee link).

Maklumat lanjut, layari laman sesawang Fresh & White atau ikut mereka di laman sosial  Facebook dan Instagram.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Lelaki Mudah Tertarik Dengan Senyuman Wanita? Tapi Kalau Gigi Tak ‘Berseri’ Macam Mana? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.