Ads Top

Main Ad

“Memang Dah Anggap Macam Kakak Sendiri” – Nora Ariffin Bawa Pembantu Rumah Bercuti

Penyanyi, Datuk Nora Ariffin mencuri perhatian orang ramai selepas membawa pembantu rumah untuk bercuti bersama-sama keluarganya ke Langkawi buat kali pertama.

Advertisement

Nora atau nama lengkapnya Datuk Wan Norafizah binti Dato’ Wan Ariffin memuat naik satu hantaran di laman Instagram miliknya yang merakamkan video pembantunya itu sedang menikmati percutian bersama-samanya.

Nora Ariffin

Menurut Nora, percutian itu adalah hadiah istimewa buat wanita tersebut demi menghargai penat lelahnya sebagai pembantu setelah 23 tahun setia berkhidmat dengannya.

Ini adalah pembantu rumah saya. Tetapi kami sebenarnya sudah anggap dia seperti keluarga. Kawan-kawan rapat pasti mengenali dirinya.

Penyanyi lagu Secebis Harapan itu menjelaskan perkongsian yang dibuatnya itu dengan niat supaya kita semua menghargai kebaikan orang pada kita.

Sebak saya melihat betapa gembiranya dia bila dapat bersama-sama bercuti dengan saya. Sebagai majikan, inilah cara saya menghargai jasa dia yang telah menjaga saya, suami dan anak-anak selama ini.

Advertisement

Nora, 48, benar-benar menghargai jasa baik pembantunya itu yang disifatkan telah banyak menolong dan menjaga keluarganya dengan sangat baik.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Memang Dah Anggap Macam Kakak Sendiri” – Nora Ariffin Bawa Pembantu Rumah Bercuti first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.