Ads Top

Main Ad

“Meriah Betul!” – Zizie Izette Tampil Sedondon Bercuti Bersama Anak-Anak

Pelakon Datin Zizie Izette menerusi laman Instagram nampaknya telah mencuri perhatian peminat apabila tampil sedondon anak beranak ketika bercuti di pusat percutian di Melaka dan Genting Highland, Pahang.

Tampil bergaya bersama busana sama corak dan warna, hantaran gambar yang dimuat naik Zizie meraih pelbagai reaksi daripada peminat yang rata-ratanya suka melihat gelagat keluarga besar itu.

Advertisement

Perkongsian yang dibuat Isteri kepada Ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Seri Bung Mokthar Radin itu mendapat pujian kerana dia dilihat melayan anak-anak dengan baik dan ceria sekali.

Menjengah ke foto-foto yang pernah dimuat naik Zizie sebelum ini, memang sudah menjadi ‘trade mark’ buat pelakon itu untuk tampil sedondon dan sama dengan anak-anak ketika bercuti.

Sekadar info, Zizie dan suami, Datuk Bung Mokhtar Radin telah mendirikan rumah tangga pada Disember 2009.

Zizie yang bergelar isteri kedua mempunyai sepasang anak kembar lelaki iaitu Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izzete, anak perempuan Aalisa Belle Izzete serta dua orang anak angkat, Nayla Nurjenna dan Aaric Zayn Izette.

1 year lalu

Hadir Bertemu Suami Di Sabah, Zizie Izette Nafi Dirinya Positif Covid-19

The post “Meriah Betul!” – Zizie Izette Tampil Sedondon Bercuti Bersama Anak-Anak first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.