Ads Top

Main Ad

“Pelakon Bawa Watak Pocong Pengsan, Muka Tersembam Ke Tanah” – Pengarah Khaenak: Serangan Pocong

Selepas mendapat sambutan yang mengalakkan bagi filem seram komedi Khaenak 1 dan yang ditayangkan di platform YouTube tahun lalu, penerbit filem tersebut, KCTV Network & Broadcasting Sdn Bhd sekali lagi terpanggil untuk menghiburkan penonton dengan hasil karya ketiganya iaitu  Khaenak: Serangan Pocong.

Advertisement

Khaenak: Serangan Pocong difahamkan berlatarbelakang sebuah kampung di pinggir bandar, di mana pelbagai kejadian mistik telah berlaku di kampung berkenaan.

Apabila ditanya sama ada berlakunya kejadian seram semasa penggambaran, pengarahnya menceritakan beberapa perkara pelik yang berlaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BeBy AcHa (@bebyachaa)

Advertisement

Sewaktu babak buka ikatan tali pocong dilakukan pada pukul 12 malam, pelakon yang bawa watak pocong pengsan, muka dia tersembam ke tanah.

Menurut Emma iaitu pengarah filem tersebut, pelakon tersebut dibawa ke hospital dan pihaknya berasa lega kerana tiada kecederaan yang serius berlaku terhadap pelakon berkenaan.

Khaenak: Serangan Pocong

Sebelum ini, Khaenak 1 mendapat tontonan sebanyak 1.3 juta dan Khaenak 2 pula mendapat 1.1 juta di saluran YouTube KCTV Production.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Pelakon Bawa Watak Pocong Pengsan, Muka Tersembam Ke Tanah” – Pengarah Khaenak: Serangan Pocong first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.