Ads Top

Main Ad

Perbualan Terakhir Shuib Dan Allahyarham Siti Sarah Dikongsi Dalam Lagu ‘Tinggalkan Diriku’

Pada tarikh 9 Ogos 2021 merupakan satu tarikh yang memberi kesan yang amat mendalam buat pelawak serta usahawan terkenal, Shuib Sepahtu apabila isteri tercinta, Siti Sarah dijemput ilahi buat selamanya.

Kehilangan tersebut sudah semestinya membuatkan Shuib berasa sepi, kosong dan bagaikan hilang separuh jiwa buat lelaki yang bernama Shahmira Muhamad itu.

Advertisement

Lebih menyentuh hati, pada petang semalam sebuah karya nyanyian arwah Siti Sarah iaitu Tinggalkan Diriku telah dilancarkan dan diperdengarkan buat umum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Anggota kumpulan Sepahtu itu mengambil keputusan untuk mengabadikan karya istimewa ciptaan Aidit Alfian itu menjadi sebuah muzik video (MV) sebagai tanda kasihnya kepada isterinya.

Advertisement

Antara perkara yang paling mencuri perhatian ramai adalah rakaman perbualan terakhir Shuib bersama arwah sebelum ditidurkan pada 6 Ogos lalu bagi mengeluarkan bayi dalam kandungan.

Shuib dan Siti SarahSumber : Instagram Shuib 

Sekadar info, lagu Tinggalkan Diriku itu telah dirakam pada tahun 2002 untuk album Mimpi Pun Sama dan dilancar sekitar tahun 2003.

Sepahtu reunion
20 jam lalu

Shuib Muncul Dalam Episod Terakhir Sepahtu Reunion, Mengundang Rasa Sebak Netizen

The post Perbualan Terakhir Shuib Dan Allahyarham Siti Sarah Dikongsi Dalam Lagu ‘Tinggalkan Diriku’ first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.