Ads Top

Main Ad

Persembahan Pertama Sejak Pandemik, Konsert Hujan 16 Tahun Ditayang Secara Maya

Kumpulan indie rock Hujan telah mengadakan konsert yang juga merupakan persembahan pentas pertama Hujan sejak pandemik berlaku.

Advertisement

Konsert Hujan 16 Tahun itu akan ditayang secara maya pada setiap hujung minggu di bulan November bagi membenarkan peminat menonton semula persembahan tersebut.

Hujan

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif LOL Asia, Rizal Kamal berkata ia merupakan satu usaha untuk membolehkan mana-mana peminat yang tidak dapat hadir ke konsert secara langsung turut menikmati persembahan konsert tersebut walau berada di rumah.

Atas permintaan ramai, kami sedia untuk membawa Hujan 16 Tahun secara maya dan kami membuatnya serapat yang boleh dengan persembahan sebenar, seolah-olah penonton itu berada di lokasi persembahan.

Tambahnya lagi, persembahan secara maya diterbitkan selepas konsert untuk membenarkan mereka mengemaskini audio dan visual dan memberikan penonton pengalaman berkualiti tinggi.

Advertisement

Produksi konsert ini juga dijalankan dengan audio-visual bertaraf antarabangsa dengan tujuh unit kamera telah digunakan untuk merakamkan konsert itu dengan sepenuhnya bersama dua kamera di belakang pentas untuk menangkap pengalaman di belakang tabir.

Konsert secara maya itu akan ditayangkan secara terhad setiap hujung minggu di bulan November di pelantar ‘We Are Live’.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Persembahan Pertama Sejak Pandemik, Konsert Hujan 16 Tahun Ditayang Secara Maya first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.