Ads Top

Main Ad

PKP Buat Mila Jirin Sedar Siapa Yang Ikhlas Untuk Bersama

Penyanyi, Mila Jirin mengakui bahawa situasi pandemik Covid-19 yang melanda dunia khususnya Malaysia sedikit sebanyak memberikan impak besar kepada perniagaan yang dia usahakan.

Mila JIrin
2 minggu lalu

"Bila Sibuk Tu Maknanya Rezeki Makin Melimpah" - Netizen Puji Cara Mila Jirin Urus Masa

Advertisement

Kenyataan Mila itu tidak dapat dinafikan kerana perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) susulan situasi pandemik Covid-19 sebelum ini sememangnya memberi pelbagai impak buat kebanyakan orang.

Bukan itu sahaja, situasi pandemik yang melanda turut menjejaskan banyak sektor dalam negara termasuklah sektor ekonomi dan perniagaan.

Advertisement

Hargai orang yang bersama-sama mu KETIKA WAKTU SUKAR. Allah hantar mereka untuk berjuang bersama.

Tambah Mila, dia kini sudah mulai sedar tentang kewujudan situasi soal ikhlas atau sebaliknya ketika ditimpa pelbagai ujian sebelum ini namun tetap percaya setiap perkara yang berlaku adalah perancangan hebat dari Yang Maha Esa.

Mila Jirin

Sekadar info, Mila yang mengusahakan perniagaan perkahwinan Bizmilla pernah memaklumkan kekecewaan yang dirasai selepas perniagaannya itu masih tidak boleh beroperasi biarpun beberapa perniagaan lain sudah boleh berjalan seperti biasa.

Namun, Mila telah meluahkan rasa syukur selepas tamatnya tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kerana perniagaannya dapat kembali beroperasi selepas hampir dua tahun tidak dibenarkan beroperasi.

The post PKP Buat Mila Jirin Sedar Siapa Yang Ikhlas Untuk Bersama first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.