Ads Top

Main Ad

Rela Lepaskan Nynaa Harizal, Suami Dakwa Ada ‘Campur Tangan’ Pihak Ketiga

Situasi rumah tangga sekian hari semakin bergolak, suami kepada pelakon Nynaa Harizal iaitu Mohamed Fahmi Mohamed Ilyas akui rela untuk melepaskan isterinya itu.

Walaupun rela untuk melepaskan isteri tercinta, menurut Fahmi, Nynaa perlu melalui prosedur penceraian yang betul.

Advertisement

Dalam pada masa yang sama, Fahmi turut berkata dia hanya mahukan pelakon tersebut pulang dirumah mereka atau berjumpa diluar agar boleh berbincang serta mencari jalan penyelesaian bersama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nynaa Harizal (@nynaaharizal___)

Dia kata tak boleh keluar dari Johor Bharu, kenapa? Benda ni buat saya tertanya, adakah ada hasutan pihak ketiga.

Advertisement

Tambahnya lagi ketika ditemubual oleh pihak Gempak, Nynaa mendakwa mereka tidak lagi mempunyai persefahaman serta Fahmi telah menderanya dan ia merupakan faktor utama kenapa dia memfailkan penceraian

Nynaa dan Fahmi ceraiSumber : Google 

Terdahulu, pada 3 November, Mohamed Fahmi memaklumkan tidak mengetahui keberadaan isterinya namun mengesyaki Nynaa kini sedang berada di kediaman keluarganya sendiri di Johor setelah ‘diculik’ pada 2 November lalu.

Namun, pada minggu lalu, Nynaa akhirnya membuka mulut dah menafikan bahawa dirinya diculik oleh keluarga sendiri serta memaklumkan dia selamat bersama mereka di Johor Bharu sejak 2 November lalu.

Nynaa Harizal
4 hari lalu

Nafi Diculik, Nynaa Harizal Selamat Dalam Jagaan Ibu Bapa

The post Rela Lepaskan Nynaa Harizal, Suami Dakwa Ada ‘Campur Tangan’ Pihak Ketiga first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.