Ads Top

Main Ad

“Saya Doakan Awak Semoga Diberi Hidayah” – Netizen Nasihat Sharifah Sakinah Tutup Aurat

Pelakon Sharifah Sakinah telah menarik perhatian netizen selepas memuat naik satu gambar dalam laman Instagram miliknya yang memaparkan dirinya sedang berendam di dalam sebuah tab mandi.

BACA: “Masa Memandu Tak Boleh Fokus, Berangan, Cuai, Paranoid Anxiety Semua Ada” – Sharifah Sakinah

Advertisement

Sakinah atau nama lengkapnya Sharifah Nurul Sakinah Syed Abu Bakar Al-Khaired yang kini berada di Sweden kerap terpalit dengan kontroversi kerana sering tampil seksi sekaligus mengundang kecaman orang ramai.

Sharifah Sakinah

Pelakon drama Girlfriend Aku Dari Neraka itu berkongsi satu gambar di dalam tab mandi dengan kapsyen yang memaklumkan telah kembali ke set pengambaran, selepas sekian lama tidak beraksi di depan kamera.

Setelah berehat panjang, saya akhirnya kembali ke set. Kembali ke cinta pertama saya (lakonan).

Menerusi ruangan komen dalam hantaran tersebut, telah dibanjiri pelbagai reaksi dan rata-rata netizen menasihati Sakinah untuk bertaubat.

“Saya nak menegur sedikit boleh? Tidak tahulah sama ada saya ini layak untuk tegur awak, tapi sebagai seorang muslim, saya nak beri awak teguran untuk sentiasa beringat.” tulis seorang pengguna Instagram.

Advertisement

Namun, ada juga netizen yang meninggalkan komen nakal seolah-olah menikmati gambar yang dikongsikan pelakon itu.

“Sabun kacau lah, baru nak melihat penuh.” komen nakal seorang netizen.

The post “Saya Doakan Awak Semoga Diberi Hidayah” – Netizen Nasihat Sharifah Sakinah Tutup Aurat first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.