Ads Top

Main Ad

“Saya Nak ‘Duduk Lama’ Dalam Bidang Ni Lagi” – Fadlan Hazim Akui ‘Pasang Badan’

Pelakon Fadlan Hazim kini berpenampilan baharu yang kelihatan lebih ‘sado’ dan bergaya di media sosial dan mengakui kini dia ‘pasang badan’ untuk tampil lebih menarik.

Advertisement

Fadhlan atau nama lengkapnya Dato’ Fadlan Hazim bin Anuwar berkata jika sebelum ini dia mempunyai banyak kekangan dan masalah, namun sekarang sudah bersedia untuk mempersiapkan dirinya dengan lebih baik.

Pelakon Dhia Sofea itu berkata dia mahu tampil lebih menarik. Sebelum ini, Fadlan memang boleh buat badan, tetapi banyak perkara yang menghalangnya seperti masalah depresi yang dihadapi sebelum ini.

Advertisement

Kini saya sudah pun pulih sepenuhnya dan bebas daripada segala toksik di dunia ini. Saya ingin fokus kepada diri sendiri.

Fadlan, 29, akui dia bukan makin hari makin muda, jadi dia perlu pentingkan penjagaan diri kerana mahu ‘duduk lama’ dalam indsutri.

Fadlan Hazim

Menurutnya lagi, Fadlan mahu menceburi bidang pengacaraan. Jika diberi peluang dia mahu hoskan program travelog kerana dia mahu peminat untuk tidak hanya melihatnya sebagai pelakon dan ingin menjadi personaliti versatil yang boleh bawakan pelbagai cabang kerjaya.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Nak ‘Duduk Lama’ Dalam Bidang Ni Lagi” – Fadlan Hazim Akui ‘Pasang Badan’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.