Ads Top

Main Ad

Siti Nordiana Akui Imej Serta Reputasi Tercalar Akibat Fitnah, Mahu Bersihkan Nama Semula

Sedia maklum, sejak kebelakangan ini nama penyanyi Siti Nordiana sering kali menjadi perbualan dan bahan perdebatan netizen, lebih-lebih lagi setelah tercetusnya isu dan perang kemelut peribadinya dengan lima sekawan sejak Julai lalu.

Advertisement

Menurut Siti Nordiana atau mesra dipanggil sebagai Nana, ketika proses perbicaraan hari pertama baru-baru ini, dia mengakui reputasi serta imejnya sebagai anak seni sedikit terjejas akibat kenyataan berbaur fitnah yang dilemparkan buatnya sebelum ini.

Tambahnya lagi, dia bukan mahu terus-menerus mengeruhkan keadaan dengan mengambil cara seperti itu (tindakan mahkamah), namun ia merupakan salah satu cara untuk membersihkan imej yang sudah tercalar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)

Advertisement

Saya terima perkara ini sebagai satu ujian besar daripada Allah. Cuma apa yang saya harapkan, semuanya dapat berjalan dengan lancar.

Dalam pada masa yang sama, juara Gegar Vaganza 2015 itu turut memberitahu dia tidak boleh dan enggan mengulas isu terbabit lebih lanjut, terutamanya terma-terma mahkamah kerana proses perbicaraan masih berjalan.

Siti Nordiana

Terbaharu, pada pertengahan Oktober lalu, Nana dan lima individu lain termasuk penyanyi Lan Solo dan Syura sudah diberi peluang oleh mahkamah untuk menyelesaikan perang antara mereka secara baik, namun peluang bersemuka bertentang mata semasa proses mediasi 19 Oktober lalu disifatkan gagal.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Siti Nordiana Akui Imej Serta Reputasi Tercalar Akibat Fitnah, Mahu Bersihkan Nama Semula first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.