Ads Top

Main Ad

(TAHNIAH) Puteri Aishah Umum Bakal Tamatkan Zaman Bujang Bulan Ini

Pelakon jelita Puteri Aishah berkongsi khabar gembira mengenai dirinya bakal menamatkan zaman bujangnya bersama dengan seorang ahli perniagaan berusia 28 tahun, bulan ini.

Advertisement

Walau bagaimanapun, Puteri Aishah mengatakan dia belum bersedia untuk berkongsikan secara terperinci maklumat tentang majlis pernikahannya itu.

Dalam pada masa yang sama, pelakon drama Selafaz Cinta itu memberitahu bahawa dia serta pasangannya tidak mahu melakukan majlis secara kerana mahu kedua-dua belah pihak menghadiri majlis pernikahan mereka.

Advertisement

Tambahnya lagi, dia berniat untuk merahsiakan tarikh perkahwinan dan identiti suaminya terlebih dahulu, selebihnya bakal didedahkan pada hari bersejarah mereka nanti.

Saya sangat bersyukur kerana bakal suami menyokong karier seni saya selepas ini. Malah, kami berdua memang kuat bekerja dan tiada masalah mengenai perkara itu.

drama Kau CEO Aku

Semoga semuanya dipermudahkan buat Puteri Aishah dan bakal suami!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post (TAHNIAH) Puteri Aishah Umum Bakal Tamatkan Zaman Bujang Bulan Ini first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.