Ads Top

Main Ad

Yasmin Hani Akui Belum Bersedia Dedah Status Perkahwinannya

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Yasmin Hani meluahkan rasa hati seperti membayangkan beratnya badai yang melanda perkahwinannya bersama suaminya, Shahrin Razali.

Advertisement

Yasmin bagaimanapun sangat bersyukur kerana banyak pihak yang tidak henti-henti memberikan sokongan dan semangat terhadap dirinya pada waktu sukar ketika ini.

Banyak yang telah saya lalui sejak kebelakangan ini.

Ujar Yasmin lagi, dia sangat berterima kasih kepada semua orang yang sangat baik dengannya serta prihatin terhadap dirinya.

Terus senyum dan percaya keadaan akan jadi lebih baik. Insya-Allah.

Yasmin Hani

Sebelum ini, Yasmin atau nama sebenarnya Yasmin Hani Ismail Richardson telah mendedahkan dalam satu program hiburan di TV bahawa rumah tangganya bersama suami sedang dilanda masalah.

Advertisement

Menurut ibu kepada dua cahaya mata itu, dia masih berstatus isteri kepada bekas pemain drum kumpulan Blackrose itu dan hanya akan mendedahkan dengan lebih lanjut tentang status perkahwinan mereka apabila dirinya sudah bersedia.

Sekadar info, Yasmin Hani dan Shahrin Razali berkahwin pada tahun 2011 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Noah Ismail Wong berusia 8 tahun dan Eissa Elzander Wong berumur 5 tahun.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Yasmin Hani Akui Belum Bersedia Dedah Status Perkahwinannya first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.