Ads Top

Main Ad

Baru 10 Hari Berpantang Dah Kembali Bekerja, Vivy Yusof Ditegur Peminat Prihatin

Usahawan dan juga personaliti media sosial, Datin Vivy Yusof yang baru sahaja menimang cahaya mata ke-4 kembali mencuri perhatian netizen apabila dia sudah kembali bekerja meskipun masih dalam tempoh berpantang.

Sering berkongsikan aktiviti harian di media sosial Instagram, Vivy ada memuat naik foto dirinya memakai baju berpantang lengkap berstokin sedang berbaring di atas katil ditemani komputer riba dan juga anaknya, Idris Ali Shah disisi.

Advertisement

Sememangnya dikenali sebagai seorang yang kuat bekerja, perkongsian Vivy itu nampaknya mengundang pelbagai respon daripada warga maya.

Ada yang tampil menegur Vivy supaya berehat secukupnya sepanjang tempoh berpantang dan menikmati momen-momen tersebut bersama ahli keluarga baru.

Malah, ramai juga yang berkongsikan kesan buruk akibat bekerja terlalu kuat sewaktu dalam tempoh berehat setelah melahirkan anak.

Sekadar info, pengasas Fashion Valet dan jenama tudung terkenal dUck ini telah melahirkan anak ke-4 hasil perkongsian hidup bersama Datuk Fadzruddin Shah Anuar pada 22 November lalu.

Pasangan itu menamakan cahaya mata baru mereka dengan nama Idris Ali Shah. Selain Idris, mereka turut dikurniakan tiga orang anak iaitu Daniel Azim Shah, Mariam Iman Shah dan Sarah Ilham Shah.

Vivy Yusof
1 minggu lalu

(TAHNIAH) Vivy Yusof Selamat Melahirkan Bayi Lelaki, Beri Nama Idris Ali Shah

The post Baru 10 Hari Berpantang Dah Kembali Bekerja, Vivy Yusof Ditegur Peminat Prihatin first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.