Ads Top

Main Ad

Demi Kesihatan Bentuk Badan, Jennifer Aniston Hanya Makan Sekeping Kerepek Kentang

Pelakon antarabangsa, Jennifer Aniston mendedahkan dia mengikuti rutin diet yang sangat ketat demi menjaga kesihatan dan bentuk tubuh.

Jennifer atau nama lengkap Jennifer Joanna Aniston memberitahu dia hanya memakan sekeping kerepek kentang jika berada dalam keadaan tertekan atau stres.

Advertisement

Menurut laporan Tabloid, bukan sahaja makanan, Jennifer juga memberitahu dia memilih minuman dan mengelakkan diri daripada mengambil air bergula.

Sekeping kerepek kentang dah cukup… crunch crunch crunch.

Aktres berusia 52 tahun itu malah dilihat sangat aktif bersenam kerana bimbang jika bertambah berat badan dan nampak tidak sihat.

Advertisement

Bekas isteri kepada pelakon Brad Pitt itu turut mendedahkan komitmennya terhadap kesihatannya merangkumi kecergasan, dia mengaku melakukan senaman setiap hari.

Walaupun pernah mengalami kecederaan akibat senaman terlalu ekstrem, Jennifer tidak serik dan terus melakukan latihan yang sama berulang kali.

Adele
2 minggu lalu

Gagal Pertahankan Rumah Tangga, Adele Malu Untuk Mengaku Telah Bercerai

The post Demi Kesihatan Bentuk Badan, Jennifer Aniston Hanya Makan Sekeping Kerepek Kentang first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.