Ads Top

Main Ad

Digelar B*tina, Baby Shima Kesal Dituduh Guna Duit Haram Hulur Bantuan Kepada Mangsa Banjir

Penyanyi penuh kontroversi, Baby Shima baru-baru ini mengambil pendekatan sendiri apabila dia menjual baju terpakai miliknya di aplikasi TikTok bagi membantu mereka yang terjejas akibat bencana banjir.

Namun begitu, niat penyanyi itu disalah erti malah dicaci apabila dia menerima banyak komen-komen negatif daripada pengguna media sosial

Advertisement

Baby Shima
3 hari lalu

Baby Shima Kumpul Dana Bantu Peminat Terkesan Banjir, Jual Baju 'Show' Di TikTok

Baby Shima yang dihubungi media kemudiannya memaklumkan bahawa dia berasa kesal kerana apa saja tindakan yang dilakukan seolah-olah tidak baik di mata netizen.

Ramai mengambil kerja tuhan..apabila saya menari dikecam dimaki, bila saya ingin menolong mangsa banjir pun dikecam teruk, dimaki dan dihina.

Manusia ni bila kita tunjuk kita bantu orang, dituduh riyak. Malah, dihina lagi hanya kerana kekurangan diri kita. Bila kita bantu senyap-senyap kata tak turun padang.

Advertisement

Kongsi Shima lagi, dia menerima komen kasar seperti gelaran betina dan dituduh menggunakan hasil wang haram untuk memberikan sumbangan.

Perkara tersebut turut berkongsikan beberapa tangkap layar yang menunjukkan komen netizen yang memberi respon terhadap niat murninya memberi bantuan untuk mangsa banjir.

Terdahulu, Baby Shima telah berjaya mengumpul dana bernilai ribuan ringgit hasil penjualan baju terpakainya dan ia akan didermakan kepada mangsa banjir terutamanya peminat di Shah Alam dan Klang.

The post Digelar B*tina, Baby Shima Kesal Dituduh Guna Duit Haram Hulur Bantuan Kepada Mangsa Banjir first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.