Ads Top

Main Ad

Eira Syazira & Azad Jazmin Mohon Maaf Sebelum Berangkat Ke Tanah Suci Tunaikan Umrah

Pasangan selebriti, Azad Jazmin dan Eira Syazira telah berangkat ke Tanah Suci di Arab Saudi bagi menjalani ibadah umrah.

Azad Jasmine Eira Syazira
8 bulan lalu

Tunai Impian Isteri, Azad Jasmin Hadiahkan Eira Syazira Rumah, Siap Dengan Mini Surau!

Advertisement

Sebelum berlepas, Eira sempat meluahkan rasa syukur kerana diberikan peluang tersebut dan memohon maaf kepada orang ramai di atas segala kesalahan yang pernah dilakukan.

Alhamdulillah, umrah pertama kami suami isteri, Insya-Allah. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kami.

Perkara tersebut dikongsikan Eira menerusi sebuah hantaran di laman Instagram miliknya untuk tatapan peminat serta pengikutnya di media sosial tersebut.

Advertisement

Tambah Eira, mereka memohon ampun tersebut kerana menyedari akan khilaf yang sengaja mahupun tidak sengaja pernah dilakukan kepada orang yang mengenali diri mereka.

Dalam pada itu, Eira turut meminta orang ramai untuk mendoakan mereka berdua serta mengucapkan rasa sayang kepada semua pengikut dan peminatnya di laman media sosial tersebut.

Menjengah ke ruangan komen hantaran tersebut, rata-rata netizen mendoakan Eira agar urusannya bersama Azad dipermudahkan selain memperoleh umrah yang diberkati Allah SWT.

The post Eira Syazira & Azad Jazmin Mohon Maaf Sebelum Berangkat Ke Tanah Suci Tunaikan Umrah first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.