Ads Top

Main Ad

Menggamit Nostalgia Penonton, Senario Kembali Dengan ‘Jaga Jaga Senariounion’

Kumpulan lawak legenda tanah air, Senario dikhabarkan menampilkan filem terbaharu berjudul Jaga Jaga Senariounion arahan pengarah popular, Aziz M. Osman yang sedang dalam pembikinan.

Berita gembira itu telah mendapat reaksi positif ramai peminat yang rata-rata tidak sabar melihat Senario kembali beraksi sebagai satu kumpulan.

Advertisement

Ahli kumpulan Senario, Azlee atau nama lengkapnya Mohd. Azlee Jaafar, berkongsi sedikit perkembangan penggambaran filem berkenaan yang sedang dalam pembikinan.

Filem terbaharu Senariounion dalam pembikinan hari ketiga. Arahan Aziz M. Osman atau Abang Long terbitan Botak Production. Syukur Ya Allah.

Senario yang dianggotai Azlee, Wahid, Lan Pet Pet, Saiful Apek, Yassin Yahya, Hamdan Ramli dan Ilyan Buang merupakan kumpulan lawak paling popular lewat tahun 1990-an.

Advertisement

Info tambahan, Senario merupakan kumpulan lawak pertama yang menyertai Anugerah Juara Lagu (AJL) sehingga ke separuh akhir pada tahun 2000 (Cari Tapak) dan tahun 2003 (Joget Berbalas Pantun).

Azlee Ebit
4 bulan lalu

Terbuka Hati Nak Dalami Ilmu Agama, Azlee Senario Seronok Ikut Ebit Lew Berdakwah

The post Menggamit Nostalgia Penonton, Senario Kembali Dengan ‘Jaga Jaga Senariounion’ first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.