Ads Top

Main Ad

“Nak Rasmi Apa Lagi?” – Netizen Pelik KBS ‘Ada Masa’ Lancar Majlis Skuad Sukarelawan Pasca Banjir

Sedia maklum, Lembah Klang telah dilanda banjir kilat yang teruk sejak beberapa hari yang lalu sehingga ada beberapa kawasan dipenuhi lumpur membuatkan orang ramai terputus hubungan serta gagal mendapat bantuan barangan keperluan.

Ketika saat mangsa banjir memerlukan bantuan, Kementerian Belia dan Sukan tampil melancarkan Skuad Sukarelawan Pasca Banjir Kementerian Belia dan Sukan menerusi sebuah acara yang dirasmikan oleh YB Dato’ Seri Ahmad Faizal bin Dato’ Azumu.

Advertisement

Melihat pada video ucapan YB Dato’ Seri Ahmad Faizal bin Dato’ Azumu yang tular di Twitter itu, pelancaran skuad ini bertujuan mahu meringankan bebanan mangsa-mangsa banjir.

Walau bagaimanapun, usaha yang dilakukan oleh pihak KBS ini tidak diterima dengan mesra oleh orang ramai kerana kebanyakkannya berpendapat tidak perlu mengadakan majlis ini tetapi lebih baik jalankan misi bantuan dengan segera untuk mangsa-mangsa banjir.

Advertisement

Ini beberapa komen dari netizen yang tidak berpuas hati dengan tindakan yang diambil oleh pihak KBS.

KBS buat majlis pasca banjirSumber : Twitter 

Selain itu kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

Pahang, Perak, Selangor diramal hujan lebat tahap bahaya
13 jam lalu

Perak, Pahang, Selangor Diramal Hujan Lebat Tahap Bahaya Hari Ini

The post “Nak Rasmi Apa Lagi?” – Netizen Pelik KBS ‘Ada Masa’ Lancar Majlis Skuad Sukarelawan Pasca Banjir first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.
Powered by Blogger.